Subota, 21.07.2018. / 21:00 / Spavati, možda sanjati

Miroslav Tadić & Yvette Holzwarth | Spavati, možda sanjati


Hrvatski prirodoslovni muzej, Demetrova 1, Gornji grad / atrij muzeja

Miroslav Tadić (gitare) i Yvette Cornelia Holzwarth (violina i vokal) predstavljaju program uspavanki za djecu i odrasle sa Tadićevog novog albuma “Spavati, mozda sanjati” te obrade, skladbe i improvizacije bazirane na bogatoj riznici balkanskog folklora. Makedonija, Brazil, Dalmacija i Andaluzija samo su neke od postaja na ovom šarolikom putovanju, uz poseban osvrt na glazbu Arsena Dedića.

Tadić je već dobro poznat hrvatskoj publici po suradnjama sa Vlatkom Stefanovskim, Radom Šerbedžijom, Matijom Dedićem, Božom Vrećom i drugim značajnim umjetnicima iz regiona. Ovaj put će biti u društvu sjajne američke violinistice Yvette Cornelia sa kojom surađuje već nekoliko godina. Ova mlada glazbenica, koja vješto kombinira utjecaje klasike, jazz-a i folka uspješno se predstavila hrvatskoj publici prošlog ljeta u suradnji sa Radom Šerbedžijom (teatar Ulysses, Brijuni)  i Tamarom Obrovac (Scena Amadeo, Zagreb).

U slučaju kiše koncert će se održati u nedjelju, 22.07. s početkom u 21 sat.

CIJENA ULAZNICE: 130,00 HRK

 

Kupite ulaznicu Online:

[yt_columns grid=”yes” ] [yt_columns_item col=”6″ offset=”0″ ]

[/yt_columns_item] [yt_columns_item col=”6″ offset=”0″ ]

ulaznice hr

[/yt_columns_item]

 

[yt_divider style=”1″ color=”#999″ align=”center” bottom_top=”0″ width=”100″ icon_divider=”” icon_color=”#444″ icon_style=”1″ icon_align=”center” icon_size=”24″ margin_top=”30″ margin_bottom=”10″ text=”” ]

Share your love