pasica nova Amadeo

Utorak, 17.07.2018. / 21:00 / Mariachi Los Caballeros

There is no translation available.

Mariachi Los Caballeros


KONCERT JE ZBOG DOČEKA HRVATSKE NOGOMETNE REPREZENTACIJE PREBAČEN S PONEDJELJKA, 16.07. NA UTORAK 17.07. u 21 sat!

Ulaznice kupljene za 16.07. vrijede za koncert 17.07.

Hrvatski prirodoslovni muzej, Demetrova 1, Gornji grad / atrij muzeja

Poznatu i vrlo rasprostranjenu uzrečicu prema kojoj samo jedan pojam navodi na pomisao o Meksiku više od tequile, a to je mariachi, ne valja shvatiti tek kao neizbježan citat iz površnog turističkog vodiča kroz folklor ove velike zemlje južno od rijeke Rio Grande. "Žive boje mariachija, njegove svjetle, jasne, duboke i skladne melodije sjedinjuju se kako bi otkrile srce i dušu Meksika", zapisala je Sylvia González u knjizi "Mexico: The Meeting of Two Cultures", pokazujući da se ni definicija stručnjaka ponekad ne može udaljiti od popularne predodžbe o najprepoznatljivijem meksičkom glazbenom proizvodu.

Slično razmišlja i Ivan Androić, pjevač i utemeljitelj zagrebačkog mariachi sastava "Los Caballeros": "Pojam mariachi u meni budi vizualnu dimenziju koja je šira od glazbene. To je slika arene, pijeska, bikova, ljudi, mirisa...".

Nastupaju:

Ivan Androić - Deda, vihuela; Milko Jovetić, guitarrón; Adrijan Humaan, gitara; Hrvoje Cicvarić - Micko, gitara; Leonel Salazar, vihuela; Krešimir Fabijanić, truba; Franjo Vinković, truba; Petar Haluza, violina; Tomislav Vitković, violina; Ivan Zovko, violina

CIJENA ULAZNICE: 90,00 HRK

 

Kupite ulaznicu Online:

ulaznice hr

 

Location

Demetrova 1, 10 000 Zagreb, +385 1 4816 908, info@scenaamadeo.hr

Sponsors