pasica nova Amadeo

Srijeda, 30.08.2017. / 20:00 / MATIJA DEDIĆ I PRIJATELJI

There is no translation available.

Gošće: Lidija Bajuk, Merima Ključo i Sara Renar

MATIJA DEDIĆ, danas zasigurno vodeći hrvatski pijanista i jazz glazbenik, koji posljednjih godina svojim brojnim nastupima na svjetskim pozornicama sve više osvaja i međunarodnu glazbenu scenu, predstavlja se zagrebačkoj publici s dva koncerta koji nose naslov MATIJA I PRIJATELJI, na kojima će ugostiti svoje prijatelje glazbenike s kojima surađuje dugi niz godina.

Treba napomenuti da je Matija, uz Gabi i Arsena, zaštitno lice Scene AMADEO na kojoj, u raznim kombinacijama, nastupa od 2000. godine od kada Scena AMADEO djeluje na zagrebačkom Gornjem gradu.

Na prvom koncertu njegova gošća će biti sjajna Lidija Bajuk, čija gitara i vokalna interpretacija uz Matijinu klavirsku pratnju daju njenoj izvedbi poseban, specifičan zvuk. Nastupit će i mlada nagrađivana kantautorica Sara Renar, koja od svoga prvog nastupa izaziva veliku pažnju publike i kritike. Njen osebujni glazbeni izričaj predstavlja nešto posve novo i originalno na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni.

Posebnu poslasticu zasigurno predstavlja nastup Merime Ključo, poznate europske i svjetske harmonikašice, čiju je sjajnu interpretaciju publika Scene AMADEO imala prilike slušati na njenim nezaboravnim koncertima sa Miroslavom Tadićem i na hrvatskoj praizvedbi njenog glazbenog dragulja, Sarajevske Hagade, prošloga ljeta. Matija i Merima predstavit će na koncertu neke od skladbi s Matijnog novog CD-a Potraži me u predgrađu.

 

CIJENA ULAZNICE: 90 HRK

U slučaju kiše koncert će se održati u muzeju Mimara.


Kupite ulaznicu na blagajni:

 

hpm

Hrvatski prirodoslovni muzej,

Demetrova 1, Gornji grad:

svaki dan od 18:00 do 22:00 sata.

Kupite ulaznicu Online:

 

ulaznice hr eventim

 

Location

Demetrova 1, 10 000 Zagreb, +385 1 4816 908, info@scenaamadeo.hr

Sponsors