pasica nova Amadeo

Četvrtak, 31.08.2017. / 20:00 / MATIJA DEDIĆ I PRIJATELJI

There is no translation available.

Gosti: Matej Meštrović, Tedi Spalato i Kristijan Beluhan

MATIJA DEDIĆ, danas zasigurno vodeći hrvatski pijanista i jazz glazbenik, koji posljednjih godina svojim brojnim nastupima na svjetskim glazbenim pozornicama osvaja i međunarodnu jazz scenu, predstavlja se zagrebačkoj publici s dva koncerta koji nose naslov MATIJA I PRIJATELJI, na kojima će ugostiti svoje prijatelje glazbenike s kojima surađuje dugi niz godina.

Treba napomenuti da je Matija, uz Gabi i Arsena, zaštitno lice Scene AMADEO na kojoj nastupa od 2000. godine, od kada Ljetna scena AMADEO djeluje na zagrebačkom Gornjem gradu.

Na drugom koncertu pod nazivom MATIJA I PRIJATELJI njegovi gosti će biti izuzetan skladatelj i kolega pijanist Matej Meštrović, čiji koncerti i specifične izvedbe nikoga ne ostavljaju ravnoduušnim, Tedi Spalato, samozatajni pjesnik kojemu su more, ljubav i Split vječna inspiracija u njegovim glazbenim čarolijama koje uspješno spajaju dalmatinsku pjesmu, šansonu, jazz i elemente world musica, te Kristijan Beluhan, jedan od ponajboljih hrvatskih vokala, skladatelja i tekstopisaca.

 

CIJENA ULAZNICE: 90 HRK

U slučaju kiše koncert će se održati u muzeju Mimara.


Kupite ulaznicu na blagajni:

 

hpm

Hrvatski prirodoslovni muzej,

Demetrova 1, Gornji grad:

svaki dan od 18:00 do 22:00 sata.

Kupite ulaznicu Online:

 

ulaznice hr eventim

 

Location

Demetrova 1, 10 000 Zagreb, +385 1 4816 908, info@scenaamadeo.hr

Sponsors