Subota, 07.07.2018. / 21:00 / Humanitarni koncert „Korak u život“ Toni Cetinski

TONI CETINSKI | Korak u život, najuspješnija i najdugovječnija humanitarna akcija


Hrvatski prirodoslovni muzej, Demetrova 1, Gornji grad / atrij muzeja

 U Hrvatskoj svake godine 200-tinjak djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji završava srednju školu, a ponekad čak i namjerno padaju četvrti razred srednje škole, jer strahuju kako dalje. Upravo je iz tog razloga Rotary club Zagreb Kaptol pokrenuo jednu od najuspješnijih i najdugovječnijih humanitarnih akcija - Korak u život

Akcija je započela 2008. godine te se od tada svake godine osiguravaju stipendije za mlade ljude koji po završetku srednje škole moraju napustiti domove za nezbrinutu djecu i udomiteljske obitelji, a koji imaju želju, no ne i mogućnosti, nastaviti fakultetsko obrazovanje.
Od početka akcije osigurana su sredstva za više od200 stipendija, a uz Rotary club Zagreb Kaptol, u akciju su uključene najveće hrvatske kompanije. Uz njih, svojim su aktivnim sudjelovanjem akciju podržala i mnoga imena hrvatskog sporta, glazbe i kulture, među kojima su i Severina, Slaven Bilić, Ivano Balić, Toni Cetinski, Gordan Kožulj, Iva Šulentić, Ištvan Varga, Daniela Trbović, Aleksandar Stanković, Bojana Gregorić Vejzović te Nina Badrić.

Toni Cetinski je odmalena znao da u životu želi biti pjevač, i u životu i u poslu oduvijek je slijedio samo svoje srce. Njegova publika, koja ga voli i zbog njegove iskrenosti i emotivnosti, to nepogrešivo osjeća, ali cijeni ga i glazbena struka. Višestruko nagrađivani glazbenik raskošnog glasa koji je tijekom svoje karijere imao priliku zapjevati s Joseom Carrerasom, Placidom Domingom i Michaelom Boltonom kaže kako je povratkom u Istru ponovo našao svoj mir, što, očito je, blagotvorno utječe na njegovo glazbeno stvaranje.

U slučaju kiše koncert će se održati u kazalištu Kerempuh s početkom u 21 sat.

CIJENA ULAZNICE: 180,00 HRK

 

Kupite ulaznicu Online:

ulaznice hr

 

Lokacija

Demetrova 1, 10 000 Zagreb, +385 1 4816 908, info@scenaamadeo.hr

Sponzori